Uudesti syntymä

Runoilija Humps

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Outo käsitys..
 

kadotit unet päästäsi,
unohdit kaikki toiveesi,
päästit pahan valloilleen,
käyttäydyt kuin kuolema,
kylmästä pimeään ja saastaan.

Mikä sinusta on tullut...
perkele josta ei ole paluuta,
paha josta ei ole kaipuuta,
synkkyys jossa ei ola valoa.

Pahoitat toisia sanoillasi,
syytät heitä valheillasi,
uhkaat pahanvallalla,
pirut sinua johtavat,
pahemmasta pahimpaan.

Helvetissä tulet elämään,
tahdot kaikki mukaasi,
kateelisuus elämästä,
sinua johdattaa katkeruuteen,
miksi teet tämän meille.

vihasi sinua johdattaa,
tuhoat kaiken mitä voit,
otat kaiken mitä et saa,
raivaat toiset tieltäsi,
onko tämä sen arvoista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot