hukassa

Runoilija Susamuru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on elämän tarkoitus <3 Parantumaton romantikko!
 

Istun huoneessani, katson ulos
rintaa vihloo, tahdon huutaa
mutta en saa ääntä tulemaan
vain kyyneleet valuu,
eikä niille loppua näy
suljen silmät ja sut nään
me kilpaa juostaa, nauretaan
havahdun
huoneessani oon taas, yksin
en tiedä mitä teen
oon hukassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana <3

 

Käyttäjän kaikki runot