Aamu sarastaa

Runoilija Susamuru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on elämän tarkoitus <3 Parantumaton romantikko!
 

Herään aamulla,
valon siivilöityessä verhojen läpi.
Katson viereeni,
jossa sinä nukut kauniisti.
Mieleni tekisi
painaa suukko otsallesi,
mutta en halua herättää sinua vielä.
Jään siihen katsomaan sinua.
Olet niin suloisen näköinen.
Lopulta rauhallinen hengityksesi
tuudittaa minut takaisin uneen.

Selite: 
Oma kullan unta on kivaa katsella, kun hän on niin suloisen näköinen! ^^
Kategoria: 
 

Kommentit

...niin on...nuo hetket ovat niitä Onnen hetkiä. :)
Hieno runo.

Rakkaudellisia runoja olet kirjoittanut.

Kaunista ja suloista <3

Tuttu tunne, kauniisti sen kuvailet. Verhojen läpi siivilöityvä aamun valo luo juuri oikean, hymyilyttävän, tunnelman.

Kiitos paljon :) Tämäkin on aivan ihana :) Tulee sellanen rauhoittava ja onnellinen olo kun tän lukee :) Ihana<3

 

Käyttäjän kaikki runot