Meidän Joulu ♥

Runoilija Susamuru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on elämän tarkoitus <3 Parantumaton romantikko!
 

Olemme sisällä ja katselemme ulos ikkunasta,
kun lumi leijuu hiljaalleen maahan.
Peiton mutkassa sylikkäin
on ihanan lämmintä ja turvallista.
Hymyilemme ja katselemme pientä kuusta,
joka on kiedottu jouluvaloihin.
Kauniisti se loistaa meille ja hyvää Joulua toivottaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloista. Nätti runo.

Nättiä! Ovathan nuo aina ihania ja ainutlaatuisia hetkiä :)

 

Käyttäjän kaikki runot