Lumihiutale

Runoilija Susamuru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on elämän tarkoitus <3 Parantumaton romantikko!
 

Olen ulkona
talven kylmät lumihiutaleet laskeutuvat poskilleni
ja sulavat tipoiksi.
Olen onnellinen.
Haistan pakkasen kirpeyden
ja se antaa minulle voimaa jatkaa matkaa.
En ole varma minne olen menossa,
joten annan lumihiutaleiden johdattaa.

Selite: 
Viime vuotisia ajatuksiani. Silloin kun talvella oli vielä lunta -_-
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana. Kokonaisuus oli kertakaikkiaan kaunis, tuli oikein mieleen talven valkoset hanget. *huokaus

 

Käyttäjän kaikki runot