Ero

Runoilija Echo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Halusit jatkaa vanhaa
pysyäksesi ehjänä
Minun oli aloitettava uutta
korjatakseni itseni

Elämä ei kulkenut kohdallamme niinkuin piti
Eivätkä tunteet meitä palvelleet
Kahta rikkinäistä lasta

Liian hyviä toisillemme
Liian huonoja itsellemme

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kuvailtu tilanne ja muutoksentarve. Herkän rehellinen runo, pidän.

Erityisen hyvin analysoitu suhde ja ero.

Hyvää tiivistä ilmaisua, puhutteleva teksti erilleen kasvamisesta, ristiriidasta itsessä ja suhteessa toiseen. Sattuvan kirpeä ja kuitenkin seesteinenkin. Pidän tästä.

Tämä on haikean kaunis, taitavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot