Kohta...

Runoilija Echo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Hentoinen vesisade
ja kesän raikas tuoksu

Istutaan hiljaa, aivan hiljaa
Pisaroita kuunnellen

Kohta, oi kohta...

Tartu käteeni
ja kulje kanssani

kohti kesää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot