SYDÄN

Runoilija Echo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Täytät koko elämäni
    olet minussa, elän sinussa
Emme ole täydellisiä
  mutta yhdessä olemme mestariteos
Toisistamme kirjoitamme
  kauneimman tarinan
  sointuisimman sonaatin
Ja jos vain olisi sanoja kuvaamaan
   mitä kaikkea olet minulle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lämpimiä, kauniita sanoja olet löytänyt runoosi.

 

Käyttäjän kaikki runot