Syvällinen itseinho

Runoilija Echo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kompuroin omiin jalkoihini
välttelin toisten katseita
Piilouduin kaikelta
kunnes mikään ei ollut enää mitään

Aika kulki liian nopeaa
se ei jättänyt minulle mitään
Katselin pilvien lipuvan taivaalla
Eivätkä ne olleet mihinkään katoamassa

Pelkäsin kaikkea
niin kovin kaikkea
Eikä sinun tarvitse minua ymmärtää
Riittää, että rakastat

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot