Autiot salit, rikotut ikkunat

Runoilija Echo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen se hiljaisin kuiskaus
Äänettömin huuto ja kaiku
Tyhjän huoneen ainoa taulu
Ja pettymys, se vain on minua varten

Autiot salit, rikotut ikkunat
Peuran tyhjä katse lasivitriinissä
En halua kuolla, mutta en uskalla elää
Ja pelko, siitä vain on minut tehty

Voi kunpa voisin edes verhot avata
Nähdä maailman niiden takana
Harhailen tässä autiossa talossa
Ja tyhjyys, sitä vain minä elän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

riipaisevaa

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot