Vain huuto yössä, jota kukaan ei kuule

Runoilija Echo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Ei kukaan huomannut
kun maahan lankesin
Eilispäivän murheet
mieleeni palautti
Vapauttani vaalin
kuin viimeistäni
Vaikka tahtoisin jo häkkiin
Turvaan, lepäämään

Sillä ei kenenkään ole hyvä olla yksin
vain huuto yössä, jota kukaan ei kuule

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runosi kuvaa pelottavan toden- ja turuntuntuisesti ahdistusta.

Kaunis runosi kuvaa pelottavan toden- ja turuntuntuisesti ahdistusta.

 

Käyttäjän kaikki runot