Ajatuksia

Runoilija Huono ihminen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Maailma ei ottanut mua vastaan, kuten olisin halunnut.
Sanoja sanonut, ajatuksia jakanut.
Mikä on muuttunut?

Paikalleen juurtunut,
tilanteeseen turtunut,
pahaolo paatunut,
tyhjyys päälleni langennut.

Yksin olen kaiken kestänyt.
Parempaa sängyn laidalla toivonut.
Uuteen eiliseen uudestaan noussut.
Eikä mikään vieläkään muutu.

Elämästä puuttuu elämisen ilo.
Ohikulkijat katsoo mua vinoon.

Kaikki pitää itseään mua parempana,
enkä mä löydä oma paikkaa ihmisten keskeltä.
Kaikki tuntuu niin turhalta.
Mahdanko herätä vielä huomenna?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot