Erosta

Runoilija Huono ihminen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun sä halusit erota musta tuntu niin pahalta ja väärältä.
Nyt jälkeenpäin tiedän, että kaikki johtui masennuslääkkeistä,
mut aikaa ei saa takas
ja mitä ikinä tapahtuukaan sä olet mulle aina rakas.
Aina olen halunnut vaan sinun parast.

Tiedän, että mua on vaikea uskoa.
Sähän tunsit olevas sillon kunnossa.
Miksi kertoisin valheita?
Kuuntelisit sydäntä.

Täällä jossain on mies joka sinua odottaa ja kaipaa.
Mies joka on rakastanut sinua aina.

Selite: 
Ei ole mikään kunnon runo, mutta toivottavasti siinä on edes tunnetta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielestäni olet saanut mukaan tunnetta ja voimaa. Omalla tapaa pidän runostasi.

Mielestäni olet saanut mukaan tunnetta ja voimaa. Omalla tapaa pidän runostasi.

 

Käyttäjän kaikki runot