Puhun seinille.

Runoilija Huono ihminen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun puhun sinulle.
Tuntuu, kuin puhuisin seinille.
Kumpikaan ei vastaa
ja toinen vain ymmärtää minun tuskan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niimpä tämä runo on
kaksijakoinen ja voit
valita kumpaa kuuntelet...
ajatuksellinen

 

Käyttäjän kaikki runot