Joku

Runoilija Huono ihminen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En varmaan edes ymmärtäisi,
jos en totuutta itse todistaisi.
Olisin, kuin yksi teistä,
autuaista ihmisistä.
En vain ole,
eikä minusta enää sellaista tule.
Tiedän liikaa siksi tällä tiellä kuljen.

Joku voisi laulaa näitä sanoja,
kun elämästä kaikki kaunis katoaa.
Muistot menneet esiin tunteeni taas tuo
ja sydämessäni tahdon vieläkin sun luo.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot