Nimetön

Runoilija tiistai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katsot minua pöydän toiselta puolelta,
hymyilet salaa,
niin ettei kukaan huomaa.

Väistän katseesi painaen omani maahan.
En uskalla vastata katseeseesi.

Kukaan ei koskaan saa tietää salaisuuttamme.

Silti tahtoisin ottaa sinua kädestä,
suudella,
ja kuiskata,
että sinua olen etsinyt koko elämäni.

Kieltäisit kaiken kuitenkin.
Et antaisi minun lähestyä sinua.
Et ottaisi vierellesi.
Et tänään.

Yön pimeinä tunteitana,
kun humala tekee meistä kauniita,
otat minut viereesi
ja ojennat minulle tähdet taivaalta.

Ja jokaisen kerran,
uskon kaiken.
Annan sinun tehdä niin.
Kysymättä enempää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
tiistai Nimetön 30.8.2006 0 Runo
tiistai Nimetön 30.8.2006 0 Runo
tiistai Kylmyys.. 1.3.2005 0 Runo
tiistai Sinä 1.3.2005 1 Runo
tiistai Pehmeämpi kuin lumihiutale 1.3.2005 1 Runo
tiistai Aika 25.1.2005 0 Runo
tiistai Purkki 3.10.2004 0 Runo
tiistai Kosketus 3.10.2004 1 Runo
tiistai Toivo 13.8.2004 3 Runo
tiistai Tähti 10.8.2004 3 Runo