Sinä

Runoilija tiistai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siitä on jo monta vuotta,
kun lähdit ja veit sydämeni mukanasi.

Et sanonut tulevasi takaisin,
et sanonut rakastavasi,
et pyytänyt anteeksi,
et sanonut mitään.

Otit minut vierellesi, otit minut elämääsi.
Näytit minulle millaista voisi olla elää rinnallasi.
Petit, revit sieluni auki
ja heitit minut pois kuin lelun, jolla et jaksanut enää leikkiä.

Miten katsoisin sinua, jos tulisit kadulla vastaan.

Tiedän, että pakenisin pois.
En koskaan kestäisi enää katsoa sinua silmiin
tuntematta sitä tuskaa,
minkä minulle jätit.

Mikä sydämessäni asuu jokainen päivä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kylläpä on hyvä runo... varsinkin tuosta kolmannesta kappaleesta tykkäsin erityisen paljon.. voisi olla vaikka melkein minun kirjoittama..

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
tiistai Nimetön 30.8.2006 0 Runo
tiistai Nimetön 30.8.2006 0 Runo
tiistai Kylmyys.. 1.3.2005 0 Runo
tiistai Sinä 1.3.2005 1 Runo
tiistai Pehmeämpi kuin lumihiutale 1.3.2005 1 Runo
tiistai Aika 25.1.2005 0 Runo
tiistai Purkki 3.10.2004 0 Runo
tiistai Kosketus 3.10.2004 1 Runo
tiistai Toivo 13.8.2004 3 Runo
tiistai Tähti 10.8.2004 3 Runo