Kylmyys..

Runoilija tiistai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minua paleltaa,
mutta en uskalla kertoa siitä kenellekään.
En uskalla sanoa sitä ääneen.

Lumi jäätyy kiinni kasvoilleni.
Lumi jäätää silmäni kiinni,
kuin tietäen, että en enää jaksa katsoa eteenpäin.
Kuin tietäen, että näen enää vain eiliseen.

Jäädyn kiinni yksinäiseen maailmaani
ja katselen sitä suljetuin silmin.

Lumikuningattarena seison paikallani.
Palellen, jäätyneenä keskelle unelmiani.

Odottaen, että kesä sulattaa minut pois.
Odottaen, että se vie minut tähtien luo.
Ehkä minua ei sitten enää paleltaisi niin paljoa...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
tiistai Nimetön 30.8.2006 0 Runo
tiistai Nimetön 30.8.2006 0 Runo
tiistai Kylmyys.. 1.3.2005 0 Runo
tiistai Sinä 1.3.2005 1 Runo
tiistai Pehmeämpi kuin lumihiutale 1.3.2005 1 Runo
tiistai Aika 25.1.2005 0 Runo
tiistai Purkki 3.10.2004 0 Runo
tiistai Kosketus 3.10.2004 1 Runo
tiistai Toivo 13.8.2004 3 Runo
tiistai Tähti 10.8.2004 3 Runo