Yksinäisen yöhön

Runoilija Shinin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen BABLEY ja minulla on vielä paljon opittavaa.
 

Kaunista yötä
ja tähtien loistetta,
pimeyden tuoksua,
kuutamon kuisketta.

Peitto halaa kylmät väreet,
tyyny kätkee kyyneleet.

Toivon täytteiset
ovat

huomisen lumihiutaleet.

Selite: 
Ystävälle.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana. Niin kaunista, en voi muuta sanoa. :))

 

Käyttäjän kaikki runot