Nimetön

Runoilija Shinin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen BABLEY ja minulla on vielä paljon opittavaa.
 

Jos muistaisin sen
mihin sinut unohdin,
nostaisin ylös
ja kantaisin takaisin.
Syleilisin kivun pois.

Selite: 
Tanka. Tämä on minulle kirjoittajana aika uutta runo-muotoa, mutta innostuin kovasti :D Kirjoittamalla sitä toivottavasti oppii :) Tänne pitäisi kyllä ehkä saada Tanka- ja Haiku-runoille oma katogoria...
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi tämä on aivan ihana! Rytmi jotenkin soljuu mukavasti.

Tosi Hieno tanka.

Tässä on ajatusta ja tahtoa. Hieno on.

juurikin niin.hiano.

 

Käyttäjän kaikki runot