Se tunne kun turhaudut.

Runoilija Shinin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen BABLEY ja minulla on vielä paljon opittavaa.
 

Tein kaikkeni,
ja vieläkin teen.

Petyin monesti,
viimeksi tänään.

Ja silti rakastin lämpimästi,
lemmin palavasti,

ja teen niin jatkossakin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkä, syvä, vahva tunne. hyvä.

Ristiriitaisuuksia, mutta kuitenkin päättäväinen runo. Voimakas tunnelmainen, pidän tästä

 

Käyttäjän kaikki runot