Rakkauden Huoltoasema

Runoilija Shinin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen BABLEY ja minulla on vielä paljon opittavaa.
 

Saiko sielusi haavan?
Sydän sirpaleina
tuhansina
sänkysi vieressä lattialla
verilammikossa katkeruuden,
mustien sukkien kotipesässä.

Rakkauden huoltoasema,
aina avoinna,
puhdistus,
huolto,
tarkastus,
huoltotarkastus
henkisyyden tankkaus.

Laastari sininen ympärille sydämen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Juu, tällaista huoltoasemaa tarvitaan. Kiva runo.

Sai kyllä, kiitos kysymästä. Hieno ajatus runossasi, missähän tällainen korjaamo on? Ei taida lopulta löytyä kuin seuraavan kandidaatin luota...

Juu, tällaista huoltoasemaa tarvitaan. Kiva runo.

Sai kyllä, kiitos kysymästä. Hieno ajatus runossasi, missähän tällainen korjaamo on? Ei taida lopulta löytyä kuin seuraavan kandidaatin luota...

 

Käyttäjän kaikki runot