Sanat

Runoilija Shinin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen BABLEY ja minulla on vielä paljon opittavaa.
 

Tyhjät sanat

oikealla hetkellä lausuttuina,

kaikuvat päässä
rakkaudenkin sanoja pidempään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erikoisella tavalla hieno runonpätkä.

 

Käyttäjän kaikki runot