Ystävä rakas.

Runoilija EmptyAloneDeath

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lupasit mulle ystävyyden,
luottamuksen ikuisen.
Taakses kuitenkin jätit sen,
elämää jatkat hymyillen.
Asiat kerrot satuttaen,
valheen pienen, hiljaisen.
En tiennyt, osaat satuttaa.
En tiennyt, et halunnut auttaa.
Mielipiteet koko ajan muuttui ja
ihmettelit, miksi toinen suuttui.
En uskonut, olisit tuollainen.
Menet eteenpäin ystävät jättäen.

Selite: 
Joillekkin vaan uudet tyttö-/poikaystävät menee oikeiden ystävien edelle.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunpa kaikki vain ymmärtäisivät sen, millainen aarre on ystävyys toisen ihmisen. Se kultaakin kalliimpi on. Ei ystävyyttä pitäisi hylätä, vaikka elämään saapuisikin rakkautta.

yeps, näinhän se elämä menee (elämä on kuin rulettia).. hieno runo !

 

Käyttäjän kaikki runot