Tyttö epätoivoinen.

Runoilija EmptyAloneDeath

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljainen kyynel, kuulen sen.
Putoaa maahan. Huutaen
pyytää apua tietäen,
joutuu kohtaamaan huomisen.

Kuiskaa äänen hiljaisen,
kyynel vierii pudoten.
Itkee yksin kuunnellen
ääniä yksinäisen.

Pyytää apua kysyen,
voiko nähdä huomisen.
Pois kävelee itkien,
tyttö epätoivoinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, tämä olisi helppo kuvitella myöskin lauluksi...

Surullinen ja todella kaunis.

Upee runo ! Muuta en osaa sanoo, ku että tykkäsin paljon ja onnea ! =)

 

Käyttäjän kaikki runot