Rakkaalle.

Runoilija EmptyAloneDeath

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

1.
Kun olet poissa, en unta saa.
Ilman sinua on vaikea nukahtaa.
Kaipaus on niin suunnaton.
Sun kanssa mun hyvä olla on.

Kun olet poissa, mietteet jatkaa
sun luoksesi liian ihanaa matkaa.
Kaikki yhdessä koettu mielessä,
kaikki nukutut yöt sun vieressä.

kerto.
Sun kättäsi saan koskettaa,
viereesi sun nukahtaa,
päiväni mun aloittaa,
illat viereesi lopettaa.
Yksin kun en unta saa,
viestisi sun lohduttaa,
auttaa mua jaksamaan,
yksin myös nukahtaan.

2.
Kun olet poissa, ikävää tunnen.
Ilman sua tahdo olla en.
Kyyneleet kun silmissä on
ja jos oloni on lohduton.

Kun olet poissa, paha olla on.
Ilman sua oloni on onneton.
Saat mut tuntemaan ilon ja onnen.
Uuteen päivään voin nousta toivoen.

kerto.
Sun kättäsi saan koskettaa,
viereesi sun nukahtaa,
päiväni mun aloittaa,
illat viereesi lopettaa.
Yksin kun en unta saa,
viestisi sun lohduttaa,
auttaa mua jaksamaan,
yksin myös nukahtaan.

Selite: 
Hyvää 2 vuotispäivää kulta <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot