Nimetön

Runoilija EmptyAloneDeath

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinut haluaisin
vain tänne takaisin.
Liian kauan poissa oot.

Sun voimat katoaa,
ei enää maailmaa
ole ympärillä sun,
myös minä unohdun.

Vain ikävää
jäljelle jää.
Sun mentävä on,
oot olematon.
Muistoissa vain,
olet sä ain'.
Unohda en.

Kun kuori hajoaa,
päältä katoaa.
Olen tukenasi sun.

Kun tuuli puhaltaa,
lehdet päälle maan.
Mieleeni sä tuut,
et enää unohdu.

Vain ikävää
jäljelle jää.
Sun mentävä on,
oot olematon.
Muistoissa vain,
olet sä ain'.
Unohda en

Vain ikävää
jäljelle jää.
Sun mentävä on,
oot olematon.
Muistoissa vain,
olet sä ain'.
Unohda en

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot