x ilman D:tä

Runoilija Amina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2004
Viimeksi paikalla: 15.9.2020 14:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yhtä värikäs
lasten makarooneista tehty laatikko
kuin pienen ponin ajatukset
Tahtomattaan piirtää nekin
zombeiksi eteensä värisemään
Kissanviikset, unistaan heräämättömän
katto on lattia
Ihan höpönassutouhua
ikiomilla hymiöillä,
kasinaamoilla

Vastaa väärään kysymykseen oikein,
mutta
siansaksalla, ranskalaisella aksentilla


Poni on sellainen tissiö,
x ilman D:tä
jos sienet ovat loppuneet
Selite: 
Viisi sanaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

voi sieni kun mä pidän tästä. Mukavaa nonsensea, ja silti tää onnistuu olemaan järkevä runo.

hauska

pidin todella paljon

Kivasti seko runo
 

Käyttäjän kaikki runot