Nimetön

Runoilija Amina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2004
Viimeksi paikalla: 15.9.2020 14:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Minä lähden



Jätän kaipauksen
aallonmurtajan lokeille
Jätän painajaisunet
intohimomme huipulle
Muuri ei hievahda,
vaikka kuinka huudan

sinä et kuule


Jätän nyt kaiken,

ennen sinua


Ulkona on sumuista,

ettet satuttaisi minua




Se lukee sinun käsissäsi


Minä lähden

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot