Ajatus

Runoilija Amina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2004
Viimeksi paikalla: 15.9.2020 14:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ajattelemattomuus
ajatusten hukuttava massa

Antaa muka menevien mennä
ja päästää itse irti

ehkä ajan jälkeen

Minä täytyn tyhjyydestä
enkä vuoda tippaakaan
pudota ainuttakaan henkäystä

En vain juuri nyt muista
mikä minä olen

tornadossa
värähtelevä hiljaisuus
olematon
kokonaisuus

Ajattelemattomuutta ei ole
mutta minä hengitän
yhä tässä

eikä minulla ole mitään
ilman toista ulottuvuutta

Selite: 
Liikaa mielenhäiriöitä.
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa tunnelmaa, upeita sanoja.. Pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot