Taistelun arvoinen

Runoilija Amina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2004
Viimeksi paikalla: 15.9.2020 14:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Olin ihan
sukkahousut makkaralla
marsun karvoja villatakissa
kanin kuolaa sukkahousuissa
ja silmät luonnottoman vihreinä
kun tajusin
et hitto vie!
Elämä on veikeetä!

Oi, huusinko sen
ei ollutkaan tarkoitus,
vaan kieriä vanhoissa lakanoissa
ymmärtäen elämän tarkoituksen
olla kaikki aistit avoinna mielihyvälle
ja etsiä toinen maailma
jossa voi vihdoinkin huokaista
helpotuksesta,
onnesta
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot