Turva

Runoilija Amina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2004
Viimeksi paikalla: 15.9.2020 14:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Myöhäiset yöt
ovat pahimpia

Vieraantuneet piirteet,
ulkopuolinen tuijottaa takaisin

Sumuiset risteykset
ja minä
taas yliajettuna tällä suojatiellä

Myöhäiset yöt
ovat pahimpia

Katse kuin tyhjä tila
Ajatusten pehmeä iho,
taas kadonneet luut

Myöhäisinä öinä minä tukehdun

kirosanaan

Selite: 
jota rakkaudeksi kutsutaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

TOSI HYVÄ RUNO,
joka koskettaa syvältä minua.
Voi että, teksti runossasi vaikuttavaa! Kiitos.

hyvä runo, pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot