Hyvästit

Runoilija MaDonna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä tee, mitä minä sanon, vaan mitä minä tarkoitan.
 

Otan kiinni sun kädestäsi.
Katso mua.
Puhu mulle.
Hetkeksi katseemme kohtasivat.
Mä käänsin pääni pois.
Älä itke.
Mä en kestä kun suhun sattuu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

minimalismia, hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot