Toivomus

Runoilija MaDonna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä tee, mitä minä sanon, vaan mitä minä tarkoitan.
 

Jos minulle annettaisiin yksi toivomus,
tahtoisin palata siihen päivään,
jolloin kerroit rakastavasi.

Sillä tänään ymmärsin,
rakastavani sinua enemmän,
kuin ketään koskaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot