Kaipaan

Runoilija MaDonna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä tee, mitä minä sanon, vaan mitä minä tarkoitan.
 

Sinun kanssasi:

Elän sitä hetkeä,
joka on meille annettu.
En halua elää huomisessa,
koska ne hetket jotka saamme olla yhdessä
ovat niin kauniita.

Se on jotain niin korvaamatonta.

Haluan muistaa jokaisen sanan,
jokaisen katseen.
Haluan elää täysillä
ja nauttia läheisyydestäsi.
En mieti tulevaa,
en mieti mennyttä
vaan haluan elää hetkessä
ja painaa kaiken mieleeni.
Tahdon muistaa sinut
sellaisena millainen olet
kun olet vierelläni.
Niiden yhteisten hetkien ajan
haluan pitää sinut lähelläni,
pitää tiukasti kiinni
ja uskoa parempaan huomiseen.
Koska tiedän niiden hetkien
säilyvän muistoissani
yhtä kauniina joka päivä
tästä eteenpäinkin.
Niinä hetkinä tunnen sinut,
luotan sinuun.
Silloin saat minut nauramaan
ja teet minusta onnellisen.

Ilman sinua:

En osaa elää hetkessä,
koska et ole kanssani.
Vetäydyn kuoreeni
ja tunnen olevani
menneisyyteni vankina.

Elän menneisyyttä.

Elän niissä muistoissa
joita yhdessä rakensimme.
Vaikka ne muistot ovat kauniita,
eivät ne saa minua nauramaan,
koska et ole kanssani.
Ne yhteiset muistot
elävät minun sisälläni,
sinä taisit pyyhkiä ne mielestäsi.
Ne muistot, jotka ovat kuin taulu
jolle yhdessä loimme kultaiset kehykset.

Se taulu on ripustettuna sydämeeni.

Kauniit muistot kulkevat mukanani
minne ikinä kuljenkaan.
Se painaa sydäntäni ja muistuttaa minua
joka hetkestä kanssasi.
Muistot jättävät jälkensä minuun
ja minä murenen niiden painosta.
Pieninä rikkinäisinä paloina
häviän tuuleen
joka pyyhkäisee minut mukaansa.

Olen heikko.

Ja vain sinä voit koota minut,
asettaa palat paikoilleen.
Ainoastaan sinä
voit tehdä minusta kokonaisen.
Voisinhan yrittää luopua muistoistani,
mutta silloin ei minulla olisi enää mitää.
Näinä päivinä en enää tunne sinua,
olen surullinen ja pettynyt.
Pelkään huomista
koska en tiedä,
mitä se tuo tullessaan.
Siksi en haluakaan elää huomisessa,
mutta en osaa elää tätäkään päivää,
ilman sinua.

Elän menneisyydessä,
päivä toisensa jälkeen
palaan siihen uudelleen.
Turhaan etsin sitä tunnetta
jonka herätit minussa.

Se on poissa.

Ja se ei palaa
ennen kuin sinäkin löydät tiesi
takaisin luokseni.
Elän menneisyydessä,
ilman sinua.
Ja siksi se sattuu...

Selite: 
ikävä.kaipuu..olisi voinut erottaa kahdeksi eri runoksi,mutta ihan kiva idea tämäkin.
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana

 

Käyttäjän kaikki runot