Sodan sumut

Runoilija Memento Mori

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Juoskaahan nyt pikku lapset
Leikkimään leikkejänne
Ampumaan leikkipyssyillänne

Leikkikää yhdessä pikkupojat
Leikkikää sotaleikkejänne
Ampumaan pyssyillänne

Lähtekää metsästämään miehet
Tuomaan ruokaa perheelle
Kaataman eläimiä asellanne

Lähtekää sotaan miehet
Tappamaan vertaisianne
Ampumaan miestä tähtäimen toisella puolella.

Sinä toit meille voiton
Mutta silti makaat kylmänä
valkoisen ristin toisella puolella

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"Mutta silti makaat kylmänä
valkoisen ristin toisella puolella"

Tämä veti hiljaiseksi.

Voimakas ja onnistunut runo.

kosketavaa tekstiä<3

 

Käyttäjän kaikki runot