Oletko?

Runoilija Memento Mori

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun sinisellä nojatuolilla
näen kun tulet sisään
hymyilen, et vastaa
kävelet ohi

Seison lähellä ovea
olet lähdössä
nähdään, et vastaa
kävelet ohi

Istun kotona
toivon soittoasi
hiljaisuus, et soita
et enää ollenkaan

Seison vieressäsi
mietin oletko kunnossa
kysyn, et kerro
olet hiljaa

Istun sängyllä
katsellen kuvaasi
haluan nähdä, et tule
olet poissa

Etkö halua hymyillä?
Etkö halua moikata?
Etkö halua soittaa?
Etkö halua kertoa?
Etkö halua nähdä?

Etkö sanokin olevasi
ystäväni?

Selite: 
Oletko?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot