Hiljainen kuiskaus

Runoilija Memento Mori

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rikkoutuneet sydämet lojuvat edelleen
lattialla, särkyneinä palasina

Rikkoutunut ystävyys leijuu ilmassa
odottaen välittäjää

Särkyneet huudot
kiitävät nopeasti ohi kuulemattomien korvien

Särkyneet äänet puhuen sanoja
toivoen vain, että joku kuulisi

Tuhoutuneet tunteet jotka kierivät maassa
tehden aina niin hiljaista ääntään

Kuiskaa minulle tutut sanasi
sillä tarvitsen sinun ääntäsi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot