Myrskyn lapset

Runoilija Memento Mori

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuuntele kuinka äiti kärsii kivuissaan
Sen huutoja, jotka lyövät taivaalla
Ääntä, joka jatkaa elämän tarinaa

Kuuntele myrskyn lapsia, niiden etsiessä kuulijaa
Niiden kuiskauksia, jotka solisevat hämärällä
Tarinoita, heidän vielä jakamattomia salaisuuksiaan

Kun hiljaiset kertovat tarinoitansa maailmasta,
Kätketyistä paikoista, suurista teoista
Aamunkoin unelmista, menneen harmaasta ja illan tulevasta
Maailman elävistä ja sen kuolleista

Pysähdy, ota hetki aikaa ja kuuntele viisaita
Sillä kuten kaikki tässä maailmassa, hekin iskeytyvät maahan
Haihtuvat ja jatkavat kiertokulkuaan

Vieden ja keräten maailman viisauksia matkallaan
Lopussa kulkiessaan yli viimeisen rajan
Ehkä he vielä jatkavat jo alkaneita tarinoita

Myrsky kuitenkin laantuu aikanaan, antaen tilaa elämälle
Kuten sinäkin, joka annat synnyn lapselle.
Pisaratkin haihtuvat, kulkeutuen ulapalle
Kuten jälkeläisesi, jotka muuttuvat tomuksi maailman tuulille.

Kuuntele siis minua, sillä tuulet puhaltavat, aikasi on lyhyt.

Selite: 
Aatamin ja Eevan lapset eivät koskaan tule jäämään tähän maailmaan, kuunnelkaa siis ja ottakaa osaksenne se, mikä on tärkeintä seuraavalle matkalle.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot