viisitoista

Runoilija nnyada

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2010
Viimeksi paikalla: 20.6.2023 0:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Me etsitään aina jotain,
se on jotain onnellista, jotain lisää
ja se kasvaa Joksikin Suureksi

meidän päässä.

Mulle sanottiin: rokkarit kuolee nuorina
(kaksikymmentä kahdeksan on näkymätön raja)

mutta mitä tapahtuu siivettömälle?

Entä jos mä etsinkin vain viimeisiä
sanoja surulliselle, tai

Suurta Mahdollisuutta elää uudestaan
kadotettu hetki, jolloin pudotin hymyni
naapuritalon kellariin.

Mitkä ovat mun viimeiset sanani?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot