kahdeksantoista (kertaa pelosta)

Runoilija nnyada

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2010
Viimeksi paikalla: 20.6.2023 0:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Minä kuljen kylmässä
varpaisillani - jotteivat jalkani koskaan
koskisi lattiaa, liikaa

minun on kylmä, koska olen varjossa
pelkään että jään taas kiinni siihen,

kaikkeen mutta

tänään minä hymyilen (ihan vähän) ja koitan
toivoa ettet sä menisikään pois - liian kauas
minusta kun mä kurkotan

kosketan sormenpäitä enkä kuitenkaan
saa otetta siitä, mikä vielä

(äsken) oli totta

ja kahdeksantoista harhakuvitelmaa,
pelkoa ja painajaista odottavat hiljaisuutta

-- minä pelkään menettää
sinut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakas runo. Kuva, jossa viileys hiipii luo.

 

Käyttäjän kaikki runot