neljätoista (kertaa kipua)

Runoilija nnyada

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2010
Viimeksi paikalla: 20.6.2023 0:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

äiti en ymmärrä, äiti meneekö se
aina niin että kivusta tulee julma ja tylsäteräinen

onko sen muoto aina sellainen, että tunne ei
katoakaan mutta se ei tapa?

(minä suojelin itseäni. suojelin
väärältä ihmiseltä enkä pääse pois

painajainen hukuttaa)

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot