kaksitoista

Runoilija nnyada

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2010
Viimeksi paikalla: 20.6.2023 0:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Mä olen niin hiljaa,
(ja musta tuli se lapsi vuosien takaa)

kun mä katson kuinka sä kaadat viskiä lasiin.

Musiikki; se huutaa vasten
kasvoja ja tempoo mukaan tanssiin,
pyöri, pyöri, pyörryttää

kun

putoan
taas sinne
kauas hiljaiseen

kauneuteen.

Haurauteen jossa äänet eivät
kovene enää, (ei enää tänään)

sä et puhu itseksesi,

mä haluan sut takaisin.

Ja mä itken koska,
mä en halua nähdä tätä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oivoi

 

Käyttäjän kaikki runot