kolmetoista

Runoilija nnyada

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2010
Viimeksi paikalla: 20.6.2023 0:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Katson sitä silmiin hymyillen
näkeekö se mun silmissä rauhaa,
kuuleeko se onnen sanoissa jotka eivät
sovikaan mun suuhun?

Se katselee mua vastapäiseltä tuolilta
sen peuransilmillä ja hymyilee.

Sua mä en nää, mutta valheet
eivät taivu sormenpäihin.

Minä olen:
valmis, mutta en ole koskaan aikuinen
hiljaa, mutten koskaan kunnossa
hymy, joka ei koskaan yllä silmiin

olen sinun

vaikken koskaan sitä ollutkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"hymy, joka ei koskaan yllä silmiin"

ja muut. kadehdin vertsuskuviasi.

 

Käyttäjän kaikki runot