kuusitoista

Runoilija nnyada

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2010
Viimeksi paikalla: 20.6.2023 0:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Ja kolme tupakkaa myöhemmin
mä olen silti kadottanut itseni nykyisen,
menneen ja tulevan välimaastoon

mä en siltikään löydä itseäni
enkä mä edelleenkään
tiedä mitä mä olen sinulle

koska;

kolmannen tupakan jälkeen mun pää on
edelleen kipeä enkä mä vieläkään

ole keksinyt elämäni tarkoitusta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot