Joulukuu 2019

Runoilija syysaamu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.7.2004
Viimeksi paikalla: 20.1.2024 22:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskeneräiset- tulevatko ne koskaan valmiiksi?
 
Kun on kaikkensa antaneena päättänyt lähteä
jättää kaiken taakseen ja selvitä 

hypännyt pimeään, vailla rantaa näköpiirissä, 
yksin kylmissään

onko se suurta rohkeutta 
.                           Vai nolo epäonnistuminen

voinkp vielä kerätä ylpeänä sirpaleet
ja todeta 
.              Voitin. 
.                         Itseni takaisin.
Selite: 
Runo puhukoon puolestaan, ajatukset palasina.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokainen voi ja saa olla edes vähän ylpeä itsestään <3 
 

Käyttäjän kaikki runot