Tunteiden tsunami

Runoilija syysaamu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.7.2004
Viimeksi paikalla: 20.1.2024 22:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskeneräiset- tulevatko ne koskaan valmiiksi?
 
On niin vaikeaa 
              kohdata sitä tunnetta

-myrskyä-

Mikä tulee aina hiljaisella hetkellä

Vyöryy ylitseni, tsunami
              rimpuilen vastaan 

Tarraan puun latvaan
ja koitan katsoa etäältä

näenkö paremmin, selvemmin?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Myrskyllä on tarkoituksensa.
Puhdistava.
Ja kyllä, kyllä näet paremmin puun latvasta.

Tyyneys seuraa.
 

Käyttäjän kaikki runot