Sieluuni sataa (14.8.2016)

Runoilija syysaamu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.7.2004
Viimeksi paikalla: 20.1.2024 22:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskeneräiset- tulevatko ne koskaan valmiiksi?
 
Ja miten pahalta
se tuntuu
            KAIKKI TÄMÄ! 

Annoit muiden repäistä
sielustani paloja
suojellaksesi minua
totuudelta

Laastaroit haavat sanoillasi
silitit päätä
- ja minä uskon! 

Uskon joka lauseen
              epäilen, epäröin hiljaa mielessäni

mutta haluan uskoa,
uskoa huomiseen, uskoa meihin,
tulevaisuuteen, lapsiin 

Olen sinisilmäisin hölmö,
se helpoin kusettaa
-käytäthän korttisi oikein? 
                      SIELUUNI SATAA!
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakasta purkua runossasi. Todella hyvää, vahvaa tekstiä.
 

Käyttäjän kaikki runot