Nimetön

Runoilija syysaamu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.7.2004
Viimeksi paikalla: 20.1.2024 22:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskeneräiset- tulevatko ne koskaan valmiiksi?
 

Voi luoja kuinka pelkään
heittäytyä sen onnen matkaan

uinko lastuna valtamerellä
vai löydänkö satamaasi,
istunko yksin sillä rantakivellä
vai laskeudutko vierelleni?

Oletko siinä päivien päähän,
katseletko samaa auringonnousua

yhdessä, yksin?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot