Lapsuuden kultahetkiä

Runoilija syysaamu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.7.2004
Viimeksi paikalla: 20.1.2024 22:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskeneräiset- tulevatko ne koskaan valmiiksi?
 

Tulit uniin taas
pitkästä aikaa

lapset odottaa, se tunne
koska, koska
äiti, milloin ne tulee?

vihdoin!!
juosten portaille vastaan
halauksia, hymyjä
pieniä lahjuksia

esitellään uusi polkupyörä,
niin ja katso:
sisko osaa jo kävellä!
touhua, riemua

aina koitti myös
lähdön hetki
hammasta purren
halaukset, toivotukset
olkaa kiltisti,
muistakaa tehdä läksyt!

--niin ja otatteko väkeviä karkkeja?

heilutukset auton perävaloille,
tulkaa taas uudestaan!

haikeana pieni miettii,
äiti, saanko muuttaa
mummolaan?

Selite: 
Nih.
Kategoria: 
 

Kommentit

Sympaattinen, hauska, värikäs ja mieleenpainuva Runo.

kaunista, herkkää tekstiä.

Pidin.

Lämmin, eläväinen ja mukava on runosi

Hyvin kuvaat tapahtumat, näitä sanoja hyvin tuttuja elämässä...kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot